آموزش آسان ساخت و تهیه کباب فسنجانی

 

آموزش آسان ساخت و تهیه کباب فسنجانی

 

 

آموزش آسان ساخت و تهیه کباب فسنجانی

مواد لازم برای کباب فسنجانی : 

گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : …

مواد لازم برای کباب فسنجانی : 

گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : شصد گرم

گردو آسیاب شده : دویست الی سیصد گرم

نمک – فلفل – زعفران دم کرده : به میزان دلخواه شما

پیاز : یک دانه متوسط

رب انار : یک فنجان سر پر

 

توجه :

کباب فسنجانی هم میتوان  به صورت کبابی تهیه کرد و هم میتوان به صورت بخار پز و در تابه آن را تهیه کرد.

 

 

طرز تهیه کباب فسنجانی :

اول گوشت مرغ را میشوییم و آن را همانند قطعه های جوجه کباب خورد میکنیم.

بعد پیاز را خرد کرده (نباید ریز خرد شود ) و به آن میافزاییم.
سپس آن گردو هایی که قبلا آسیاب کرده ایم راهمراه با رب انار- نمک – فلفل – وزعفران دم کرده به باقی مواد می افزاییم و برای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی مزه خوب به خود بگیرد.

بعد از آن آنها را کباب میکنید.

 

توجه :

اگر نمیخواهید این غذا را کباب کنید میتوانید آن را درون فر با مایتابه دو طرفه به مدت یک ربع الی بیست دقیقه قرار دهید

 

 

 

 

 



5 مطلب جدید سایت



   در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :

   قوانین نطرات   لطفا نظرات به زبان شیرین فارسی تایپ نمایید.

   قوانین نطرات   فانی فان مجاز به ویرایش ادبی نظرات می باشد.

   قوانین نطرات   از توهین به اشخاص و خواننده ها پرهیز کنید.

   قوانین نطرات   نظرات پس از تایید مدیریت سایت به نمایش در خواهد آمد.